Slagerij Dol

Slagerij Dol

Delicatessen

Waar lekkere maaltijden, mooie stukken vlees en vleeswaren uit eigen worstmakerij worden verkocht... daar moeten nog meer lekkere hapjes te vinden zijn! Wij hebben de lekkerste producten voor een gezellige avond of feest. 

"Mooie producten zoals wijn, nootjes en kaas!" - Iris

Kazen

Om natuurlijk niet te vergeten hebben wij ook verschillende soorten kaas, zoals boerenkaas en Gouda! 

Kaas van de Molkerei

De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaasdelicatessen van het Wad en voor de productie van gevulde hapjes met geitenkaas en roomkaas. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten, aandacht voor mens en omgeving is de basis, van waaruit ons team werkt. Lees meer op demolkerei.nl

Kaasboerderij de deelen uit tynje

Een ruim assortiment boerenkaas. De bekendste is absoluut de Riperkrite. Deze bijzondere kaas is genoemd naar weidenatuurgebied De Ripen, dat (net als natuurgebied De Deelen) aan de landerijen grenst van kaasboerderij ‘de Deelen’. Een ruig gebied met een unieke plantengroei, waar de wind het voor het zeggen heeft. Dat karakter komt ook terug in deze specialiteit, die is bereid met een melange van selderij, bieslook en knoflook. Daarnaast leveren wij nog veel meer kruidenkazen en boeren lunchkaasjes van de Deelen. Lees meer over de duurzame boerderij op kaasboerderijdedeelen.nl


Kaasboerderij de gelder uit tynje

Heerlijke boerenkaas geproduceerd van gepasteuriseerde melk van eigen koeien. Wij leveren de hele kazen, broodkazen en lunchkaasjes. Zowel naturel als met kruiden. Trots zijn ze bij de Gelder op de Tynjetaler, een boerengaten kaas gemaakt op het Friese platteland! De kaas is romig, ietsje zoet en heeft een licht pittige nasmaak. De kaas is geproduceerd van gepasteuriseerde melk van ons eigen koeien. Wij verkopen ook de heerlijke volle boerenkwark van de Gelder. Lees meer op kaasboerderijdegelder.nl

Deze soorten hebben wij in onze winkel liggen!

Jong belegen; lekker vol en romig van smaak
Belegen; rijk en vol smaak
Extra belegen; vol en intens van smaak
Oud; stevig en vol van smaak
Riperkrite; jonge kaas met bieslook, selderij en knoflook
Friesche nagelkaas

​​​​​​​ Afbeelding

Afbeelding


Afbeelding

Relatiegeschenken

Is er iets te vieren of wilt u graag een speciaal geschenk aan iemand geven? Wij staan voor u klaar om samen het perfecte pakket samen te stellen. Ook voor zakelijke relatiegeschenken zijn wij u graag van dienst. 

Lekker eten brengt mensen samen, wij weten daar alles van. Waarom niet uw waardering laten zien met een speciaal vleespakket? Wij hebben speciaal samengestelde delicatessen die ingepakt kunnen worden op een chique manier om er een mooi geschenk van te maken. Bijvoorbeeld een ambachtelijke rollade in een mooi doosje. 

Wilt u ook een culinaire blijk van waardering geven? Bel ons dan telefonisch of kom even langs in de winkel om uw wensen te bespreken. Wij kunnen alles geheel op maat voor u samenstellen. "Onze delicatessen zijn vooral héél erg lekker!" - Iris

Wijnen van Les Gites


Les Gites – rood

Ideaal bij een stoofschotel en gekruide gerechten.

Deze wijn brengt u naar het zuiden van Frankrijk waar u uitkijkt over de Middellandse zee. De rode wijn bevat 4 druivenrassen: de Merlot, de Grenache, de Cinsault en de Cabernet sauvignon. Samen zorgen zij voor een overweldigende smaak en geur. U proeft kersen, frambozen en verse kruiden.


Les Gites – wit


Een wijn herinneringen van een fijne vakantie terug laat komen.

Een typische witte wijn uit het zuiden van Frankrijk, onderdeel van het veel grotere Pays D’oc  en vooral  bekend bij vele toeristen.  De witte wijn bevat 2 druivenrassen: de Chardonnay en de Vermentino. In de geur en de smaak valt veel te ontdekken; witte, zachte bloemen en smaakvolle appel, maar ook geel fruit en verse citrus.


Les Gites – rose


De ultieme wijn voor op een zonnige dag.

Een echte topper van Les Gites. Een Franse rose waar verfrissing en fruitigheid perfect in balans zijn. De witte wijn bevat 2 druivenrassen: de Cinsault en de Grenache Noir. In de geur wordt gedomineerd door rood vers fruit, geurige bloemen en lavendel. En de smaak is verfrissend met een lichte fruit toon. De tong wordt geprikkeld door verse aardbeien en frambozen, terwijl de smaakpapillen verrast worden door rode besjes en frisse citrus.


Afbeelding


Opgemaakte salade


Wilt u graag een opgemaakte salade? Dat kan!

We hebben huisgemaakte rundvleessalade, scharreleisalade en pasta salade

De rundvleessalade en scharreleisalade word opgemaakt met vleeswaren.

Per persoon € 4,50